K3 presenteert op 23 augustus '2 meisjes op het strand'

04/08/2016
K3 presenteert op 23 augustus '2 meisjes op het strand'

2 Meisjes op het Strand is de titel van de nieuwe VTM-show die deze zomer wordt opgenomen op het Klein Strand van Oostende. Op 9, 17 en 23 augustus staan er telkens een reeks bekende artiesten op het podium die niets dan zomerhits zullen brengen.

In 2 Meisjes op het Strand worden telkens 8 artiesten uitgenodigd. Samen brengen ze 12 nummers: solo, in een verrassend duo of in groep. En voor die nummers putten ze uit jaren van zomerhits. Tussen de optredens door zijn er speciale filmpjes vol muziek en gunnen de meisjes kijkers ook wat beelden backstage. In de eerste aflevering zal K3 alvast het zomergevoel aanwakkeren.

Op 23 augustus is het de beurt aan K3 om het gloednieuwe programma te presenteren.

Bekijk meer video's van 2 Meisjes op het Strand op vtm.be

Locatie

Het Klein Strand van Oostende

Wanneer

De opnames met K3 vinden plaats op dinsdag 9 augustus 2016 en dinsdag 23 augustus 2016.

De start van de opnames is telkens voorzien rond 20.30, het einde wordt voorzien omstreeks 23.00.

De uitzenddata van 2 Meisjes op het Strand op televisie volgen later.

Tickets

De toegang is gratis. Je hebt geen tickets nodig om het terrein te betreden op de dag van de opname.


Meer nieuws

Naamloos-4.jpg
11/03/2024

Stem op De 3 Biggetjes voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

De 3 Biggetjes zijn kanshebber voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Maar voor deze prijs hebben we jullie hulp nodig!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

11111-Naamloos-3.jpg
10/02/2024

Beestige première voor nieuwe versie van De 3 Biggetjes!

Vandaag ging in een tot de nok gevulde Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical "De 3 Biggetjes"  in première. Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia stralen als de dappere biggetjes Knirri, Knarri, en Knorri en maken met deze voorstelling een gesmaakt musicaldebuut. Marie Verhulst schittert als konijn Pluisje naast alle andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos. En ook de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen, kregen het publiek direct op hun hand. De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 160.000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht.